KnarvikMila - eit gullsertifisert gateløp!

Knarvik Maraton og KnarvikMila er gullsertifiserte gateløp!

I KnarvikMila har vi alltid eit mål om å gjennomføra med høgast mogleg kvalitet - og no har vi fått bevis på at vi klarar nettopp det! 

KnarvikMila har for 2024 blitt klassifisert som gullsertifisert gateløp i Norges Friidrettforbund si kvalitetsstempelordning for 5 av gateløpa og distansane våre. 

 

NFIF har oppretta kvalitetstempelordninga "slik at arrangørene kan klassifisere sitt arrangement. Kvalitetsstempelet vil gi en indikasjon over arrangementets nivå samt gjøre det lettere for deltakere å finne arrangement som passer egne ambisjoner. Klassifiseringen er delt inn i følgende typer: Gull, sølv, bronse. Gullstempel er godkjent som kvalifiseringsløp, rankingpoeng, bestenoteringer, norsk rekord og verdensrekord" (frå www.friidrett.no). 

 

Gullstempelet har 11 konkrete krav som arrangørane må oppfylle for å få sertifiseringa. 2024 er første året det har vært mogleg å søke om gullstempel. 

 

KnarvikMila har fått gullstempelet på desse distansane; 

 

Av dei kun 6 gateløpa som står på terminlista med gullstempel i dag, har KnarvikMila 2 av dei; Knarvik Maraton og KnarvikMila med til saman 5 distansar. 

 

Kva betyr dette for deg? Du kan vere trygg på at du deltek i eit løp som gjennomførar etter dei høgste kvalitetskrava som er for gateløp i Norge. 

 

Velkommen til ein topp løpsoppleving under Knarvik Maraton i juni og KnarvikMIla i september 2024!

Knarvikmila Admin